Løn som Fortjent

Se, hvad andre har fået ud af at bruge Løn som Fortjent

Vi har spurgt vores brugere, hvad de har fået ud af at bruge Løn som Fortjent og her er et udpluk af, hvad de siger.

Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du har gode eller dårlige erfaringer med at bruge lønsomfortjent.dk

"Et løntjek i lønberegneren viste, at jeg faktisk kan være godt tilfreds med min løn. Det er min plan at tjekke med jævne mellemrum fremover."

Birthe E, Køge"Jeg har haft stor glæde af Løn som Fortjent. F.eks. da jeg sidst søgte job, der gav beregningen mig et godt fingerpeg om hvad jeg kunne "kræve"/forvente i løn i den pågældende stilling. Ligeledes har jeg i min egenskab som personalechef i restaurationsbranchen, brugt Løn som Fortjents lønberegning, når jeg har skullet ansætte folk i diverse stillinger i henhold til deres anciennitet, erfaring og uddannelsesniveau. Det er en god og funktionel side I har skabt og den har haft stor oplysningsværdi for mig, både privat og arbejdsmæssigt!"

Carina S, Albertslund"Lønberegneren er en stor hjælp til at finde det niveau man ligger på eller burde ligge på. Den er god til afstemning af, hvad man kan forlange i løn, da der ofte er store forskelle. Indenfor brancherne og ikke mindst landsdelene. Lønforhold er endnu et tabu emne, men dette er med at løse dette dilemma."

Flemming S, Ikast"Jeg har brugt løntjekket i forbindelse med jobsøgning, hvor det var fint at have noget at læne sig op af. Det er ikke altid, man kun kan bruge sin egen/nuværende løn, til at forhandle med, men når man kan se hvad der gives i løn i bestemte områder og inden for samme branche, giver det et fint indblik i lønniveauet. Rigtig godt værktøj."

Gitte N, Ringsted"Det er da interessant at få målt sin løn op mod andre lignende jobs. Specielt kunne jeg godt lide den del af statistikken, der medtager alle goderne man har på sit job og omregner til løn - meget sigende. Jeg vil helt sikkert bruge servicen i fremtiden, specielt hvis der kommer flere lignende stillinger jeg kan sammenligne mig med. Kan også bruges til forhandling af løn."

Helen M, Hedehusene"Funktionærer er jo ikke dem, der er vilde med at fortælle hinanden hvilken løn de får, så specielt derfor er det en god rettesnor at have, når man vurderer sin egen løn i forhold til sit job og det ansvar man har. Er man i en situation, hvor man ønsker at få nye udfordringer/nyt job, er det en fin rettesnor for hvad der er realistisk at forlange i løn under en jobsamtale, set i forhold til hvad lønniveauet er i det pågældende job og i den del af landet."

Warny J, Børkop"Jeg har brugt jeres løntjek et par gange i forbindelse med jobskifte og lønforhandlinger, men også bare for sjov et par gange. I mit tilfælde har der været lidt for få lignende profiler til at sammenligningsgrundlaget kunne bruges aktivt i forhandlinger, men det har hjulpet mig til at se den mulige ramme for lønnen. Derudover syntes jeg det var en sjov måde at "finde sit værd" på, og den giver en gejst til forhandlingerne - i hvert fald i mit tilfælde, da jeg fik mindre end 'hvad jeg var værd'."

Jonas H, Valby

"Jeg har haft enormt positivt udbytte af jeres lønberegner, da løntjekket rent faktisk var med til at sikre mig en god aftale med min arbejdsplads om nogle timers betalt frihed til at gå ind og læse et kandidatfag samtidig med at jeg nu får faget betalt og materialerne lige så. Dette skyldes, at jeg ligger en lille smule under løn gennemsnittet i min stilling, men for mig er uddannelse og frihed vigtigere lige pt. end en lønstigning, da jeg ønsker at bringe mine faglige kompetencer op på et højere niveau. Så tak for et godt redskab til at danne mig et overblik over lønniveauet på tilsvarende stillinger."

Lise S, København
Log på
Email


Adgangskode